Min venn padlosofen

Lars Verket heter en kar. Han padler. Og tenker. Han har kjent på livets fasetter, og tror på en skaper som gav oss havet, himmelen og naturen. Lars er en person det er lett å like. Han smiler enda mer enn meg, og tilbyr sine tanker både skriftlig og muntlig. Hans tanker om stillhet nådde vidt og bredt gjennom hans mye leste innlegg i Harvest.

For et par år siden var jeg så heldig å være på eskimorullekurs hos Anders Thygesen (Kajakkspesialisten) sammen med Lars. Instruktør var verdenskjente Dubside . Lars spredte entusiasme og glede (høylydt) og gav hele kurset en god atmosfære. Der har du Lars.

Det artige er at jeg kom i kontakt med Lars lenge før jeg møtte ham. Internett er fint sånn. Vi møttes på Facebook. Der er han padlepilgrim. Lars minner oss om hvor enkelt livet kan være – oppi alt det kompliserte. Han underslår ikke fremover -eller konsekvenstenkning. Men han er flink til å være her og nå. Der har jeg mye å lære.

-M.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.